Moderna vitvaror i retrostil

Moderna vitvaror i retrostil

Detta är ett samarbete mellan Karolines vintage och Whiteaway.
 
För några veckor sedan frågade Whiteaway om jag ville göra ett samarbete med dem. Samarbetet gick ut på att testa samt styla med en av deras mocrovågsugnar. Jag har aldrig haft en micro men tänkte att det vore roligt att testa, dessutom tycker jag designen är fin och passar i vårt funkis-kök.
 
Detaljerna är verkligen välgjorda, till och med plinget när maten/popcornen/vetevärmaren är varm låter gammeldags.
 
Nu har den fått flytta runt på lite olika platser i köket för att se var den passar in bäst.
 
Ett tag fick den ta kaffebryggarens plats, men nu är den placerad ovanpå kylskåpet istället. En tänker inte ens på att det är en så modern apparat utan den smälter in fint där.
 
Jag har poppat micropopcorn i den än så länge, men tänkte sy en vetevärmare nästa vecka som ska få värma min mensonda mage eller kalla fötter i vinter! För fler fina vitvaror i retro-stil, klicka här!

0 thoughts on “Moderna vitvaror i retrostil

  1. Vad är där för mått på en sådan maskin (eller den specifikt)?
    Har själv ingen micro men den här var ju väldans tjusig. Möjligen jag med kunde rymma en ovan på min kyl..

  2. Oj den var fin, har letat efter snygga vitvaror i retro stil. Den Micro och spisen ska jag köpa!! Å kylskåpfrys. Missat de märket gorenje så tack för tipset 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *