Följ med på spelning med oss!

Följ med på spelning med oss!

Hej alla goa bloggläsare! Det är lite sporadiskt med inlägg här just nu. Dels för att jag jobbar, repar, spelar, träffar vänner, sover.. men dels på bristen på fotoljus. Hur som haver kommer här ett inlägg om en splning för några veckor sedan.
 
Hej hej Pontus, världens gladaste pianist!
 
Det var jazzfestival i Stockholm och på lördagen hade vi tre timmar på scen.
 
Här är Johan, Mr base-man!
 
Min mamma var på besök just denna helg och fick snällt följa med på jazz-gig.
 
Det blev dans och sånt gillar vi ju väldigt mycket.
 
Snälla kompisar kom också förbi för lite lördagsöl och jazz.
 
Vi spelade några nya låtar blandat med alla andra gamla hitz, det börjar närma sig 40 låtar i repertoaren nu.
 
Gullet som tagit de flesta av dessa bilder, Annika!
 
Vi kanske måste hitta på ett annat format för er att följa med i min jazz-värld? Kanske video eller vlogg vore något?
 
Sen så MÅSTE vi ju prata om mina scenkläder!!!!! Denna fantastiska klänning, inspirerad av 20-talets stjärnor, har Amanda Sharp sytt till mig. Den är så otroligt vacker med sin djupa rygg och släp baktill.
 
Klart slut på meddelande. Summa sumarum så är jag otroligt glad att få hålla på med det jag gillar allra bäst i hela världen – sjunga gammal jazz. Att dessutom få skapa detta tillsammans med personerna i mitt band – världsbäst, jag tycker om dem sååå mycket. Och så klänningen då – behöver ju ingen beskrivning!
 
 
 

0 thoughts on “Följ med på spelning med oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *