Torsdagar, frukost, balkongskörd och loppisfynd

Torsdagar, frukost, balkongskörd och loppisfynd

Som jag sagt tidigare så är jag ledig på torsdagar nu för tiden. Detta för att skriva musik och öva. Idag står dock städning, gå ut med sopor och öva klarinett på schemat. Ja, det senaste faller ju in i visionen för torsdagar! Jag har spelat klarinett i över tio år men har inte rört detta instrument på fler år nu. Förr spelade jag klassiskt och i symfoniorkester, nu ska jag försöka lämna noterna och spela jazz. Önska mig lycka till!
 
Jag har tagit in allt från balkongen nu, slängt och klippt ner för övervintring. Har några fat i fönstren för mognad, här är några som är färdiga.
 
Och TITTA vilket fint fat jag köpte på secondhand! perfekt för frukt eller snacks.

0 thoughts on “Torsdagar, frukost, balkongskörd och loppisfynd

  1. Det var verkligen ett fint fat. Mysigt på nåt vis. Du har så många fina porslinsgrejer, gillar verkligen skålen på första bilden. Hoppas att det gick bra med klarinetterandet (nytt ord!)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *