Vecka 35

Vecka 35

Bild från mitt och Miriams samarbete med Emmy design.
 
Glad tisdag kära ni! Jag är helt slut efter den här helgen. I torsdags hade vi spelning i Vinterviken och alla lindy-dansare var heelt amazing. Ni gjorde verkligen kvällen till något speciellt. Det är så roligt att spela och sjunga till folk som dansar, känns liksom som att vi skapar något tillsammans. Just där och då, levande. Istället för att visa upp något där folk lyssnar och eventuellt dömer. (klart det inte är så alltid, men det är bara så magiskt att skapa något tillsammans med alla nedanför scenen).
 
Hur som helst så var också popagandafestivalen i helgen, världsbra väder och många bra band. Grät till alla känslor som Marit Bergman förmedlade, rös av Susanne Sundførs röst och sjöng med i alla Belle & Sebastians låtar. Jag ska blogga om båda festivaldagarna snart så ni får hänga med. Blev också så glad av er som kom fram och sa att ni läste min blogg, så mysig känsla att träffa er i verkligheten!
 

0 thoughts on “Vecka 35

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *