En ny ryggsäck!

En ny ryggsäck!

Detta är ett samarbete mellan Karolines vintage och Gustileder!
 
Nu tar vi en paus i mitt galna backpacker-liv och kollar på en ryggsäck istället. Denna skönhet fick jag för några veckor sedan av Gustileder.
 
Väskan rymmer både dator, böcker, kamera och kommer från deras kollektion Gusti nature. Det är en ekologiskt hållbar kollektion som de designat i vintage look. Jag tänker att jag kommer använda denna till alla badutflykter i sommar och till jobbet i höst.
 
Eller så kanske min snygga pojkvän lånar den och jag får gå runt med slitna tygpåsar som vanligt. Och det kanske känns ok för att han är så stilig med den! Här finner ni hemsidan och alla deras väskor om ni också är sugna på att införskaffa er en eko-skinnväska!

0 thoughts on “En ny ryggsäck!

  1. Ryggsäck är ju lätt bästa väskan! Jag har en kånken och en mindre mer "handväske-variant". Använder båda dagligen och har typ aldrig nån annan typ av väska. Den här var ju hur fin som helst också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *