Fredag och tillbaka i Stockholm

Fredag och tillbaka i Stockholm

 
Tjao! Nu är jag tillbaka i Stockholm efter en vecka i Norrland, en aningens myggbiten men ack så utvilad. Vi har mest badat, broderat, läst böcker och haft det bra. Nu ska jag hänga här i en vecka innan vi påbörjar vår 30 dagar långa tågluff i europa, så SJUKT peppad på det alltså. Men också väldigt härligt att få vara hemma här och umgås med kransen-familjen innan vi åker. Imorgon gifter sig mina kompisar Anna och Christopher och jag sitter hemma och övar på låtar till vigsel och fest, bra framförhållning va!? Ser mycket fram emot dagen som ni förstår och ska nu ta och testa vilken klänning jag ska ha på mig.
 
Ja just ja, kjolen på bilderna är ”ny” för mig, inköpt på Old touch men är från femtiotalet. Jumpern är gammal från H&M.

0 thoughts on “Fredag och tillbaka i Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *