Håkan Hellström på Ullevi

Håkan Hellström på Ullevi

 
 
 
Tjohoo! Imorgon åker jag, Fredrik, Hennie och Amanda med Blå tåget ner till Göteborg för att se Håkan Hellström på Ullevi. Jag har ju sett alla Håkans turnér och dessutom spelat förband till honom med Malin. Är nog snart uppe i 30 spelningar sedan år 2000. Sparade pengar hela året när jag var yngre för att kunna gå på festivaler hela sommaren sen, rekordet är Håkan Hellström 7 gånger på samma sommar. haha. På lördag är det dags igen, hoppas det blir makalöst! Någon mer som ska dit?
 
 

0 thoughts on “Håkan Hellström på Ullevi

  1. Jag ska dit! Är så otrolig pepp! Åker raka vägen ner efter jobbet och hoppas på fest i dagarna två. (Och lite mer fest på söndagen i tillbaka i Stockholm när måndagen ändå är röd.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *