Retromöbler säljes!

Retromöbler säljes!

Som ni vet så har jag flyttat och dessutom blivit sambo. Det är fantastiskt på många sätt, men däremot så är det ett överskott på möbler här hemma. Därför har jag nu bestämt mig för att sälja ännu två retrofavoriter från sextiotalet. Älskar detta bord så mycket, men vi har i nuläget tre soffbord, så hoppas någon annan kan ta hand om det och älska det lika mycket som jag gjort.
 
Bord i teak, stadigt och utan märken.
Längd 135 cm
Bredd 58 cm
Höjd 56 cm
Pris 1500:-
 
 
Litet och nätt sidobord/skåp, lite märken på ovansidan men i övrigt fint.
Längd 75cm
Djup 37 cm
Höjd 63 cm
Pris 1000:-
 
Finns i Midsommarkransen Stockholm om någon vill komma och kolla.
Maila mig på karoline.pettersson@hotmail.com vid intresse.
 

0 thoughts on “Retromöbler säljes!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *