Slagborr, flyttlådor, besök och Bob Hund

Slagborr, flyttlådor, besök och Bob Hund

Ekipering = blå vintageklänning från 60-talet och gult loppisskärp.
 
Glad lördag kära ni! Hoppas ni har en fin helg, det har verkligen jag. Har äntligen fått låna en slagborr och håller på att förvandla ena väggen i vardagsrummet till ett bibliotek. Så fort denna annordning är klar så kan vi äntligen packa upp de sista flyttlådorna. Annars så umgås vi mest med Fredriks bror som är här på besök och ikväll och imorgon ska jag sjunga med Bob Hund på Södra teatern. Det är alltid lika roligt att giga med detta gäng och det börjar ju bli några gånger nu. Allt från popagandafestivalen, TV4 och sveriges radio. 
 
 

0 thoughts on “Slagborr, flyttlådor, besök och Bob Hund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *