Drömkoftan!

Drömkoftan!

 
Alltså KOLLA vad min fantastiska mamma stickat! Den PERFEKTA 40-talskoftan!!!! Den kom med posten för en vecka sedan och sen har jag använt den varje dag och kombinerat med femtiotalsbyxor, sextiotalsklänning och fyrtiotalskjol. Älskar färgen och modellen och är så enormt tacksam för min moders skills. Hon använde ett gammalt mönster men gick ifrån det ganska snabbt och freestylade fram denna. Knapparna köpte jag på Tygverket och sydde fast så snabbt jag bara kunde. (måste dock göra knapphålen mindre så den håller sig stängd). TACK mamma!

0 thoughts on “Drömkoftan!

  1. Åh vilket perfekt plagg! Så fin i färgen, med alla knapparna hela vägen upp i halsen, och den korta midjan! Synd att det var ett freestylat mönster och inget en kan komma över, för det spritter i fingrarna nu kan jag säga 😉

    1. Ja visst är den perfekt!? Så lycklig över detta och min mamma som knåpade ihop. Jag är också sugen på sticka en själv men har inte hittat något bra mönster. Alla de gamla mönstertidningarna jag har är alldeles för avancerade. eller med världens tunnaste stickor och garn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *