Tvådagarslockar, tiokronorstulpaner och tapetprover!

Tvådagarslockar, tiokronorstulpaner och tapetprover!

Hej och välkomna till dag två av lockigt hår. Detta är mina favoritlockar, dag ett är alldeles för kompakta.
 
 
Denna dagen hade jag en av mina favoritklänningar på mig dessutom. Längtar efter att ha plats till att fota hela klänningar och inte bara överdelen. (SNART FLYTTAR VI TILL STÖRRE LÄGENHET).
 
 
På tal om flytten så har Fredrik satt upp tapetprover runt hela vardagsrummet. Hall, sovrum och kök ska tapetseras. Återkommer när vi valt vilka tapeter som hamnar var. Börjar få en idé i alla fall.
 
 
Jag blev helt fnissig på coop här om dagen då tulpanerna kostade 10:- per bukett. Köpte tre olika!
 
 
Monsterbukett som faktiskt höll en hel vecka fast de var så utslagna och billiga. Knepet är att snitta av en rejäl bit, rulla in i tidningspapper hårt och sedan låta stå svalt en stund. Så rätar de upp sig och blir som nya!

0 thoughts on “Tvådagarslockar, tiokronorstulpaner och tapetprover!

  1. Älskar också tulpaner. De är vackra även när de blommat ut. Jag tycker det är så vackert med pincurls men jag blir så rufsig när jag gnuggar huvudet mot kudden. Jag begriper inte hur du kan vara fin dag två och tre.

  2. Älskar också tulpaner. De är vackra även när de blommat ut. Jag tycker det är så vackert med pincurls men jag blir så rufsig när jag gnuggar huvudet mot kudden. Jag begriper inte hur du kan vara fin dag två och tre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *