Loppis i Brunogallerian på söndag

Loppis i Brunogallerian på söndag

Hurra! Snart är det söndag och jag har höga förväntningar på att sälja kläder och prylar på Bruno vintage market. Jag är en obotlig samlare, har alltid varit, men nu är det stora rensnings-tider på gång iom flytten. Det känns väldigt skönt att få lämna vidare alla dessa klänningar som bara hänger längst in i garderoben. Jag önskar dem ett nytt liv med dans, fest och kärlek.
 
Loppisen ligger i Brunogallerian på Götgatan vid slussen.
Hoppas vi ses där!
 
 
Eftersom de flesta kläderna ligger i flyttlådor i förrådet kan jag inte visa er så mycket nu vad jag kommer ha med mig, men här är ett litet smakprov i alla fall. Ittalaporslin, retrokastruller och glas kommer också åka med.
 
Klänning nr 1 och 2 kommer finnas till salu.
 
 
Denna kofta kommer också finnas till salu. Bilder från emmydesign.se
 

0 thoughts on “Loppis i Brunogallerian på söndag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *