Film- och serietips!

Film- och serietips!

Igår var jag riktigt trött och sliten efter helgens fester och spelningar. Vad passar då bättre än att grotta ner sig i en TV-serie eller film som utspelar sig runt 40-talet? Jag har två favoriter just nu som jag verkligen vill tipsa om.
 
 
1. Filmen Kon Tiki
Kon tiki är en norsk spelfilm som jag länge tänkt se, nu finns den på Netflix och det gjorde min söndag väldigt bra.  Handlingen är baserad på historien om norrmannen Thor Heyerdahl och kontiki-expeditionen. Så enormt snygg film. Kostymen, miljöerna, ja ALLT.
 
2. Serien Manhattan
 

Manhattan är en amerikansk tv-serie som baseras på projektet med samma namn som producerade de första kärnvapen efter första världskriget. Åter igen, snygg kostym och väldigt spännande.

0 thoughts on “Film- och serietips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *