Bye bye funkispärlan!

Bye bye funkispärlan!

Alla bilder tillhör Notar.
Så här städat, och framförallt bortplockat, har ni nog aldrig sett mitt hem förut. Inte jag heller för den delen. Anledning till detta är att lägenheten ska säljas! Jag har hyrt denna pärla i andrahand i ca 1,5 år men nu bär det av vidare. Jag och Fredrik har nämligen köpt en lägenhet!!!!!!!!!! Vilken känns helt fantastiskt roligt efter alla dessa år av korttidskontrakt, kollektiv, enorma andrahandhyror, massa skyldigheter men aldrig några rättigheter. För första gången i livet har vi nu något eget som vi själva valt. Där vi får bo hur länge vi vill, måla och tapetsera hur vi vill. Min pepp är helt enorm och ni ska få följa med här på bloggen i allt från tapetprover till flyttkaos.
 
Den nya lägenheten är en riktig funkisdröm med sneda skåpluckor, trägolv, balkong och badkar mitt i Midsommarkransen. Längtar efter att få visa er mer!
 

0 thoughts on “Bye bye funkispärlan!

  1. åh men vad kul!! grattis! relaterar maximalt eftersom jag och min kille köpte lägenhet i somras, förstår verkligen känslan. längtar efter att få se mer! puss

  2. Hurra vad pepp med egen lägenhet!! Minns när jag och min kille köpte vår första lägenhet. Lyckan att kunna göra som en själv vill alltså! GRATTIS! Ser fram emot att få se den sen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *