Ytliga funderingar

Ytliga funderingar

 
Jag har nästan bestämt mig för att klippa lugg. Igen. Fast jag alltid ångrar mig. Och ja, lite samma grej hände med bloggdesignen. Tröttnade på den gamla och började göra om, tills jag kom på att jag inte ens vet hur jag vill att bloggen ska se ut. Så nu får den vara lite under konstruktion tills jag vet hur jag vill ha den. Några önskemål från er kanske? Annars, trevlig helg! Puss

0 thoughts on “Ytliga funderingar

  1. Åh, jag vet exakt hur det är med att klippa lugg, ha problem med den, låta den växa ut, önska att man hade lugg, klippa den, irritera sig på den, önska att man hade långt hår utan lugg 😉
    Jag tycker att ditt hår är alldeles fantastiskt på den översta bilden. Och din bloggdesign är jättefin! Stilren och läsaren kan koncentrera sig på innehållet i dina inlägg.

    Hälsningar från en sån smygisläsare sedan flera år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *