Eko i sminkväskan

Eko i sminkväskan

NovaConcept hörde av sig och undrade om jag ville testa några av deras eko-produkter. Jag sa JA direkt för jag tänker att allt jag använder ska vara eko! På bilden ser ni foundation, ansiktskräm, ansiktsskrubb, en penna med medel för blemmor och en citronsvamp att tvätta ansiktet med.
 
 
Först ut att testa vad denna. Foundation som är helt fri från syntetiska och kemiska ämnen som är skadliga för hyn och miljön. För mig som blir ganska torr och rödflammig på vintern passade denna perfekt. Lätt och mjuk för huden.
 
 
Ansiktkrämen var bra även den. Jag använder den som dagkräm då den är ganska ”lätt” och har sedan en annan som är lite fetare från apoteket på natten.
 
 
Gillar dessa produkter då förpackningarna är gjorda i bambu, som är ett bra alternativ då det inte påverkar miljön, djur eller växtlivet negativt. Inga av produkterna är heller testade på djur!
 
OBS! Detta är ett samarbete mellan NovaConcept och Karolines vintage.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *