Posering vid badrumsspegeln

Posering vid badrumsspegeln

 
Måndag och jag bjuder på extrem posering vid spegeln från förra veckan. Då hade jag jullov – nu jobbar jag igen. Det är verkligen skillnad. Gå till jobbet i mörker, gå hem i mörker. Än hur mycket jag älskar vintern så är det alltid kämpigt när en har ett åtta till fem-jobb. Den här veckan ska jag repa med bandet, skriva hemtenta i kursen jag läser (heteronormativitet i skolan på Umeå universitet, så bra), planera massa jobb och öva in två låtar till en begravning på måndag. Det är mycket nu, både i huvudet och utanför. En rivstart kan man säga! Hoppas ni får en fin vecka! puss ♥
 
ps. jumpern är från femtiotalet, örhängena är mina nya favoriter som jag köpte för en femma på secondhand hemma i Övik.

0 thoughts on “Posering vid badrumsspegeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *