God himla jul

God himla jul

 
Idag fixas det för fullt här hemma. Strömming, fatost och blana står på schemat. Förra veckan var jag på julbord med jobbet och imorgon åker vi till min moster för julfirande. Än hur mycket jag älskar julen så gör den mig också SÅ ledsen varje år. Får seriöst ångest av julbord och all mat som står uppdukad. Tänker på alla de som är ensama, alla som inte har lyxen att ha en familj och pengar till mat. Detta har jag tänkt på sedan jag var liten och det kommer alltid finnas där i bakhuvudet. Det är kallt här uppe i norr och vi har åkt iväg med massa vinterskor till nyanlända. Det känns bra, men tänker att vi skulle kunna göra så mycker mer. Jag antar att det jag försöker säga är att jag tänker på er, tänker på er som inte ens läser det här, ni som sitter ute i kylan och ni som är ensama!

0 thoughts on “God himla jul

  1. håller helt med dig. så mycket pengar som spenderas dessutom. fint av er att skänka skor, det behövs verkligen. jag läste nånstans att man kunde skänka väskor man inte använde längre och fylla dem med typ hygienprodukter, tamponger, bindor, tandkräm och sådant. kanske kan vara en idé? puss fina karoline, du är så vettig och klok här i bloggvärlden <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *