Nu har helgen vecka 48 tagit slut – Bilder, Bob Hund och födelsedag

Nu har helgen vecka 48 tagit slut – Bilder, Bob Hund och födelsedag

 
Vi börjar denna vecka med tre av bilderna som Martina Ankarfyr fotograferade på Nynäs slott för ett tag sedan. De fantastiska klänningarna har världens bästa Amanda Sharp sytt.
 
Den här veckan inleder jag också med rubriksreferens från Bob Hund. Tyckte att det passade bra eftersom jag ska spendera en del tid med dem. På onsdag ska jag nämligen få sjunga med dem på TV4 och på fredag gör vi om det på Debaser strand. PEPPEN på att jag dessutom fyller 28 år på fredag!
 
Annars är det fullt upp den här veckan. Ska se Fanny & Alexander på Dramaten, ”åker direkt från TV4 till Dramaten” sa jag till Fredrik, vem är jag? Annars så ser jag  mest fram emot glögg-kväll hos Kajsa på Knallboda imorgon, fira min födelsedag lite och såklart Bob Hund-spelningarna. Hoppas ni alla får en finfin vecka!
 

0 thoughts on “Nu har helgen vecka 48 tagit slut – Bilder, Bob Hund och födelsedag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *