Måndag- och julpepp!

Måndag- och julpepp!

Måndag vecka 48 (ja, vi lärare håller koll på året genom veckonummer) och listan av saker att göra blir bara längre och längre. Som musiklärare är detta den mest intensiva tiden med lucia, julavslutningar osv. Jag som dessutom spelar i två band har även bokat in en del spelningar på julfester etc. Musik alltså! <3
Jag tänker att vi kickar igång den här veckan med fina saker och saker att se fram emot.
 
 
1.
Annika tog så himla fina bilder på tygverkets fest förra veckan. Dessutom skriver hon om vår vänskap på ett sätt som får mig att bli lite tårögd. Det var ju så att hon, jag och Amanda lärde känna varandra när vi inte mådde så bra. Helt plötsligt, när jag var där nere på botten, hade jag ett girl-gang som fanns där dag och natt.
 
 
2.
På söndag är det dags för en av mina favoritmarknader, Winter Vintage. Jag som älskar vinterkläder kommer inte missa denna, dessutom är det väldigt många bra utställare i år. Läs mer här!
 
 
3.
Konstfack har julmarknad med fantastisk konst, design och konsthantverk. Lördag och söndag vid telefonplan. Läs mer här!
 
 
4.
Handarbetets vänner, skolan där till exempel Miriam går, har även de julmarknad. Jag var där förra året och det var otroligt mysigt och juligt, dessutom dödsfina saker att köpa och ge bort i julklapp.
 
 
5.
Jag och Fredrik har biljetter till denna dansföreställning, tredje året i rad jag ser detta gäng på scen och jag ser fram emot det mycket. Det finns biljetter kvar och de går att köpa på ticnet.
 
 
6.
Man kan säga att vi gick lös med julfeelingen och köpte även biljetter till Fanny och Alexander på Dramaten. Fasiken vilken julstämning jag ska ha i år!
 
 
7.
Slutligen julpeppar jag för att repa med dessa i helgen. Vi ska arra jul-låtar och dricka glögg samtidigt.
 
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *