Måndagstankar efter en fullspäckad vecka!

Måndagstankar efter en fullspäckad vecka!

Tre bilder från veckan som varit. Den var fin, lång och full av händelser. Mest trevliga händelser. Första bilden är från fotograferingen på slottet med Martina, Amanda och Jeanette. Andra och tredje bilden är från veckans två tv-inspelningar med Manuela.
 
Det känns konstigt att blogga som vanligt när det händer så hemska saker i världen. Detta som hänt i Paris, händer dagligen, men vi vet inte om det. För det händer någon annan stans. Någonstans där vi tänker oss att människor inte är som vi. Tänk på Syrien. Beirut. Baghdad. Palestina. Irak. Japan. Bara för att nämna några. Flyktingar som kommer hit har redan varit med om detta. Antagligen kommer det hända här också. Terrorister. Sverigedemokrater. Främlingsfientliga. Rasister. Nazister. Fascister. FAN!
 
Jag tänker att kärlek är enda lösningen. Och det skrämmer mig att en del människor tänker tvärt om, det skrämmer mig att en del inte bryr sig. Jag vill bara säga att jag bryr mig.
 
 
 

0 thoughts on “Måndagstankar efter en fullspäckad vecka!

  1. <3 Så sant ang om att verkligen bry sig. Och att inte bara säga det för att det förväntas sägas i sociala medier-flöden. Utan att verkligen göra det. Så keep it up! Tror och verkligen att fler och fler peppar på handling nu – och inte bara snack! (skrev, som så många andra, såklart också ett blogginlägg om just detta, så många tankar…: http://www.johanna-n.com/blogg/paris-och-om-att-inte-lata-det-stanna-vid-en-profilbild/)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *