Hemmakväll i kransen

Hemmakväll i kransen

 
 
Ikväll har jag vart hemma ensam hela eftermiddagen och kvällen. Städat, plockat, skrivit, lyssnat på bok, ätit middag ståendes vid köksbänken, filurat, duschat och bara varit. 
 
Jag lever ett ganska aktivt liv har jag kommit på. Jobbar på dagarna, är ute på kvällarna, repar och umgås med många människor. Precis så som jag vill ha det. Men ibland behövs en paus. Dessa dagar, när jag pausar, händer det ibland att jag sover. Alltså sover från tre när jag kommer hem tills det är dags att gå och lägga sig. Ikväll hade jag hemmaspa och hemmafix istället.
 
Testade bland annat en ansiktsmask jag fått hemskickad från maybeauty. Först var det lite läskigt, sen var det väldigt roligt att slita bort den, sen gjorde det lite ont för jag hade råkat kleta den i ögonbrynet och sen blev mitt ansikte lent som en bäbisrumpa! Vill ni testa så får alla mina läsare 30% rabatt genom att klicka här.
 

0 thoughts on “Hemmakväll i kransen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *