Den tropiska festen!

Den tropiska festen!

Nu kanske det verkar som att jag är på fest hela tiden, men i verkligheten är endast då kameran åker fram. I fredags fyllde Annika år och bjöd in till tropisk hawaii-fest. Det är också hon som fotat alla dessa bilder.
Födelsedagsdonnan herself, så nedrans fin!!!
 
 
Jag gick som vanligt all in och byggde kokosnöt-bikini. Jäkla knäppgök!
 
 
Det blev såklart dansgolv.
 
 
Och hemma fest hela natten, kan vara något av det bästa som finns! Ang kokosnöts-bikinin så var det inte så behvämt. Som tur var hade jag byggt en till av blommor, men den fastnade aldrig på bild.

0 thoughts on “Den tropiska festen!

  1. Vilka härliga bilder! Måste säga att jag är sjukt imponerad av din bikini. Både vad gäller att komma på tanken och att genomföra den. kramar Liza

  2. Hej, jag tycker du har en sådan himla fin och härlig blogg. Dock har jag aldrig kommenterat ett dugg. Har en liten fråga angående varför du inte rakar dina armhålor. Det är någonting som inte jag heller gör, men som många av alla världens tjejer gör. Är det någonting som du bara aldrig tänkt på eller är det någonting som du faktiskt står för? Orakade armhålor för mig ser jag som någonting som egentligen inte ska behöva ifrågasättas. Jag gör det aldrig eftersom att jag tycker håret mitt växer ut direkt.

    Uppskattar verkligen kvinnor som du! Tack för en superbra blogg!

    1. Hej Alice och TACK för dina ord. Det värmer verkligen och gör mig glad!Ang armhålsbehåringen så gör jag det lite som ett statement. Jag stod där i duschen en dag för många år sedan och skulle precis föra rakhyveln mot armhålan. Det kliar och blir fuktigt och svettigt där och tanken slog mig "varför gör jag ens detta"? Håret växer ju där av en anledning. det ska vara hår där för att lufta och skydda den tunna huden. Sedan rakade jag aldrig bort det igen. Har fått många kommentarer och visar gärna upp det mer och mer så folk kan se. Tycker att alla borde få göra som de vill. och det är en tråkig norm att vi kvinnor ska vara renrakade överallt.

      Tack för din kommentar! Tusen kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *