Hej!

Hej!

 

Jag har inte varit här på några veckor och detta för att en jobbig sak hände. Jag är ledsen och försöker få styr på livet igen. Sakta men säkert, en dag i taget. Den här platsen brukar ju vara lite av mitt ”happy-place”, så jag tänker inte skriva mer om det sorgliga. Istället tänkte jag använda bloggen till de fina sakerna i livet, musiken och det estetiska. Vi hörs nog snart, hoppas ni är kvar där ute!

0 thoughts on “Hej!

  1. Jag har kikat in här då och då och blivit orolig över att du inte mått bra pga den uteblivna uppdateringen. Men det är klart vi finns kvar! Inget kan vara viktigare än att du ska må bra just nu. Eller kanske ska du satsa på att bara orka gå upp och möta dagen till en början. Målet att "må bra" kan ibland känns så övermäktigt att en bara mår sämre när en inte lyckas med det. Ta hellre ditt mående på allvar och låt det vara som det är. Gör saker som kan leda till att du mår bättre, men var inte för hård mot dig själv. Det kan dock vara en god idé att påminna dig om allt det fina så att du inte faller ner i ett totalt mörker där du får för dig att tillståndet är konstant. För vad som än har hänt, så är det du känner nu inte för evigt! Våga hoppas och tro på det, men våga även stannna upp och tillåta dig att må precis som du mår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *