Vårens första dag!

Vårens första dag!

Igår kändes det som vår på riktigt, varmare än tidigare och inget blåsväder.
 
 
Då tyckte jag det kändes som en bra idé att gå till Kungsträdgården efter jobbet för att se på körsbärsträden. Ja, jag vet det är tradigt med alla bilder på dessa blommor. Men så sjukt exotiskt för en norrlänning kan jag lova!
 
 
Jag och Love köpte glass och trängdes med alla andra.
 
 
Sedan sa vi tack och adjö till träden och promenerade hem till Söder.
 
 
Kom på att vi inte alls ville gå in utan köpte mat på vägen, hämtade filt plus öl och satte oss i Vitabergsparken.
 
 
Nu börjar detta! Våren, solen, utomhus, människor och sommar. Så nedrans bra känsla!
 
 
Sedan satt vi kvar till solen gick ner och spelade schack. Sjukt fin första-våren-dag!

0 thoughts on “Vårens första dag!

  1. Igår var det bikiniväder i Malmö, jag har redan fått mig en tjusig bränna. Blir så när man fixar i trädgården. Hade det inte blåst idag så hade det varit bikiniväder utan tvekan för tredje dagen i rad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *