Jazz, hårfärg och dans

Jazz, hårfärg och dans

Istället för att blogga de senaste dagarna har jag haft drinkkväll och gjort frisyr på Amanda, jobbat, dansat på Chicago, sjungit jazz, sett Trettondagsafton på Dramaten, planterat om blommor och vart på soulklubb på Södra teatern.
 
 
En annan sak jag råkade få för mig var att färga håret, så det ser INTE ut som på bilden ovan längre. Det skulle bli en varm blond färg men blev istället råttfärgat, lite grått och lila. Fruktansvärt alltså! hehe.
 

0 thoughts on “Jazz, hårfärg och dans

    1. Jag gillade den mycket. Mest för några av karaktärerna och all musik och ljudläggning. Sen är ju shakespear lite tramsigt kan jag tycka, lite segt och förutsägbart. men ändå fint! Vad tyckte du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *