Tisdagsekipering

Tisdagsekipering

 
 
Här är en av skjortorna jag köpte i helgen hos Retro trend utanför Örnsköldsvik. Enormt skönt plagg, sådär ”löst och ledigt” som mamma uttryckte det. Scarfen på hårrullarna är föresten också därifrån. Det är så roligt att kunna fota i dagsljus igen, bilden är liksom tagen innan klockan slog 07.00 imorse.
 
Idag har jag jobbat, repat med the birdettes och nu är jag rastlös men samtidigt för lat för att rita eller sy. Typiskt trist känsla. Kanske bara borde se en film eller serie i sängen tills jag somnar. Ja, så får det nog bli. 

0 thoughts on “Tisdagsekipering

  1. Åh! Jag har också en sån där skjorta, den är så himla lämplig, brukar få en ohejdad längtan efter att dreja eller annat handfast arbete i den. Superfin är du i din i alla fall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *