The Birdettes

The Birdettes

 

Kolla vilka fina bilder jag fick av Karolina här om dagen. De är från en vårdag i maj förra året när vi spelade på D-day ball ute på Skå flygfält. Det var en fantastisk dag med alla gamla flygplan, bilar, människor och uppträdanden. Vi kunde helt enkelt inte hålla oss från att ha en lite foto-session och posera vid flygplanen och bilarna.
 
 
På tal om The Birdettes, vi är i full gång med repandet igen och ny repertoar håller på ta form. Vi har en del spelningar inbokade men har plats för fler. Så, det kanske någon av er läsare som ska ha fest och behöver live-musik? Bröllop? Butiksevenemang eller vad som helst? Vi är peppade på att spela och tar emot bokningar och frågor på thebirdettesband@gmail.com
 
Puss!

0 thoughts on “The Birdettes

  1. Alltså åh! Inte alls med inlägget att göra – men finns det någon möjlighet att du kan knåpa ihop någon guide på hur en knyter sådana där sjalar runt håret? Försöker och försöker men får inte till det :'(

  2. Vad spelar ni för slags musik?
    Coola och fina bilder.
    Om du har lust kan du kolla in min musikblogg. Skriver om: 60- och 70-tals soul, ska, rocksteady, tidig reggae och blues. Lägger även ut Youtube-klipp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *