Måndagen efter en fullspäckad helg.

Måndagen efter en fullspäckad helg.

 
 
Den här helgen gick så himla snabbt så jag knappt hann med. Men så här i efterhand, en måndagskväll så känns den ändå lång, för jag gjorde så mycket kul. I fredags sov jag på soffan i några timmar efter jobbet (typ min bästa aktivitet). Sen tvingade jag mig upp och iväg in till stan för att träffa folk och dricka öl. Kvällen slutade Under bron och sedan en nattpromenad hem. Lördag var repdag med massa sång i mitt vardagsrum (älskar att jag har stämt pianot nu). Sedan städade jag, planterade om blommor osv. Emelie fyllde år och hade finfin födelsedagsfest och slutligen folkbaren tills ögonen inte orkade hålla sig öppna längre. Igår var det söndag och den första vårdagen i Stockholm. Internationella kvinnodagen och dess demonstrationer fick fint väder (lite motvind resterande dagar kan jag tycka). Vi gick lååång promenad, fikade på brygga och åt lunch i vitabergsparken. Sedan var det danskurs och Dovas innan helgen var slut.
 
Oj, vilken lång berättelse om min helg. Inget jag brukar vara så detaljerad med annars men nu testar jag. Gillas det? Vad har ni gjort i helgen, kan ni inte berätta!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *