Sykurs på Tygverket

Sykurs på Tygverket

I måndags hade min vän Amanda sy-kurs igen, alltså denna kvinna är helt makalös på mönster och sömnad.
 
 
Denna gången var det underbyxor som skulle sys. Först fixade Amanda mönster till alla efter önskemål. Jag ville ha superhög midja, andra ville ha med ben eller kalsonger.
 
 
Sedan fick vi välja tyg. Av alla superfina spetstyger och romantiska blommönster så valde jag detta.
 
 
Delfiner, palmer och hav kändes rimligt. Var även tvungen att testa på en gång, de satt ju som ett schmäck!
 
 
En annan deltagare gjorde dessa fina. Om ni vill gå sykurs på tygverket kan ni kolla in hemsidan för kommande kurser! Kan verkligen rekomendera det.
 
 
Och här är en tydligare bild på mitt alster. Det bästa med dessa kurser är att Amanda hjälper en göra ett mönster som passar kroppsform och önskemål. Sedan får man ta hem detta och på så sätt sy mer hemma. Nu jäklar ska här produceras trollor. Det och strumpbyxor är ju typ det enda nyproducerade jag köper, så genom att sy sina egna trosor av tyg jag har hemma är jag ännu ett steg mot att bara använda återvunnet.
 

0 thoughts on “Sykurs på Tygverket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *