Pannlugg!

Pannlugg!

 
Efter många försök har jag äntligen lyckats få till en pannlugg som fungerar. Jag brukar ju ha den på sniskan, mest av lathet för jag inte orkar stå med plattången varje morgon. Men också för att den inte vill lyda mig, fjongar åt fel håll på sidorna eller beter sig som om jag vore Ronja Rövardotter. Nu har jag fått till knicksen och tycker den är helt ok. Vad tycker ni är finaste, såhär eller snedlugg?

0 thoughts on “Pannlugg!

  1. Pannlugg! Men det är väl bara för att pannlugg är det bästa jag vet. Så skön känsla när en kommer på hur en vill ha sin lugg för den kan ju va ett riktigt yrväder som en vill slita av. Jag gillar att ha min lugg som längst precis ovanför näsan och att den sedan svänger sig något kortare åt sidorna. Så vill jag ha den nån cm ovanför ögonbrynen. Det är min favvolugg. Du passar riktigt bra i lugg tycker jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *