2014

2014

 
2014 var året då jag
 
– Spelade in en skiva med mitt kära band The Birdettes (som ska släppas i år, förhoppningsvis ganska snart).
– Var med och startade upp en helt nybyggd skola vid Odenplan.
– Jobbade som musiklärare på heltid för första gången.
– Flyttade från min lilla stuga i Älvsjö till Midsommarkransen.
– Gjorde slut efter många turer fram och tillbaka.
– Skrev ut en hel bok med texter (som förhoppningsvis ska bli till låtar snart).
– Varit arbetslös/ledig/frilanserande vilket resulterade i vintagebloppis, uppträdanden, krönikor och andra projekt.
– Blivit tokförälskad, kär och glad på riktigt.
– Fått fler vänner.
– Varit själv mycket och uppskattat det. Lärt mig det.
 
 
Ja, 2014 var året då jag var mer ledsen än vanligt men också riktigt jäkla glad. Det känns som att saker har fallit på plats och jag förstår nu. Låter kanske klyschigt, men jag har lärt känna mig själv på ett djupare plan. Jag äntrar 2015 med lätta steg och glädje. Jag vet vad jag vill nu, vet också vad jag inte vill och det känns tryggt. Detta blev ett djupt och känslosmörjigt inlägg, men så är det ibland ♥
 

0 thoughts on “2014

  1. Väldigt fint! Låter som ett utvecklande år; brukar ju bli så när det både är svackor och toppar. Önskar dig ett härligt 2015! Stort grattis till kärleken också! Roligt att följa dig här på bloggen. Jag har hängt med flera år nu 🙂 Kram till dig!

  2. Forstar précis vad du menar med att du lart kanna dig sjalv. Jag och min pojkvan gjorde slut 2013 efter 7 ar. Och nu ar jag sa nojd med mig sjalv och mitt liv, jag har kommit mig sjalv och mina tankar sa nara, och jag kan lyssna pa mig sjalv och vad jag vill. En harlig kansla =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *