Nu är det jul här i mitt hus

Nu är det jul här i mitt hus

 
 
I söndags fick jag feeling och gick och köpte en gran. En ekologisk bjässe som jag släpade hem helt själv, fick ta många pauser för att klara detta. Efter lite hjälp av Carro och hennes såg stod den på plats i julgransfoten och doftade helt jäkla magiskt. Sedan spenderade jag kvällen med att hänga upp gamla glaskulor som jag samlat på mig under åren men aldrig använt tidigare. Min första egna julgran, med ärvda pumlor från mormor och farmor.

0 thoughts on “Nu är det jul här i mitt hus

  1. Underbart tjusigt! Gooo Juuuul på dej Karolin å tack att få följa dina inlägg här på din tjusiga blogg- du har verkligt fått sån 40-tals känsla i den-kanon- ha det bra från Elin i Skellefteå

  2. Dessa kottar har morsan å farsan också =D… de har även kulor och klockor fr förr! Otroligt vackra är dem och det ärenbart gamla arvegods som får vara o granen för övrigt! Glittret är dock nyast *asg*…
    Nästa gång måste jag ta bilder på dessa fina ting *skriver upp* TREVLIG VECKA OCH snart GOTT NYTT ÅR!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *