Lördagsbestyr

Lördagsbestyr

 
 
Här har ni mig idag, lördagen innan första advent. Igår klippte jag av mig håret och färgade lite hos Retroella/Sarah. Blev visst en lugg och det känns himla bra! Blusen har jag fått av Marit och den är från fyrtiotalet.
 
Idag har jag vandrat runt på stan med Carro och Jenni och fixat inför imorgon. Vi har ju en tradition av att fira julafton ihop, fast innan den riktiga julaftonen. Så imorgon är det dags, vi gör julafton hemma hos Jenni och Erik med allt som hör till. Ikväll är jag hemma och julpyntar, rullar köttbullar (mina bästa veg-jul-göttbullar) och dricker glögg. Glad första advent på er!

0 thoughts on “Lördagsbestyr

  1. Kan du inte lägga upp recept på gött-bullarna? På mitt julbord brukar det vara mandelbollar som "köttbulle-substitut", himla gött, men det kan vara ännu mer gött att testa något nytt! 😀

    Galet snygg frissa förresten! 🙂

    // Fia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *