Sakletarens önskelista

Sakletarens önskelista

Som den samlare och sakletare jag är så har jag en ständig lista med gamla prylar jag alltid kollar efter. När jag hittat något på listan brukar de oftast ramla in något nytt. Som en skattjakt som aldrig tar slut. Oftast är inte dessa prylar svåra att hitta, men eftersom jag är lite av en fyndare så blir det liksom ingen match om jag klickar hem dem från blocket för dyra summor. Nä, jag letar på billiga loppisar, tjatar på släktingar och när jag minst anar det dyker det upp. Något som jag suktat efter länge är någon annan beredd att åka till soptippen med. Jag tror att detta, till stor del, ä det som håller intresset uppe. Vet inte om jag sprungit på lika mycket loppisar och secondhand utan denna lista.
 
Här är min lista just nu;
 
– Linneskåp i teak, smalt och högt
 
– Golvlampa, två- eller trearmad
 
– Hatthylla med hattfästen
 
– Gammalt våffeljärn med textilsladd
 
– Köksklocka i snajsig design
 
– Fotpall / puff
 
– Ett virkat överkast i vitt
 
– Ett fint lapptäcke (fast det borde jag sy själv)
 
 
 
 
 
 
 
 
(Klicka på bilderna för bildkällor).
 
 
 

0 thoughts on “Sakletarens önskelista

  1. Jag skulle behöva en stringhylla till lillemans rum, ett vardagsrumsbord eftersom vårat exploderade häromdagen, en vardagsrumsmatta, klänningar a la 50-tal. Mer om detta vet jag när jag hittar dem. Jag är öppen för alternativ. 🙂

  2. Hej
    Min vännina säljer hatthylla med hattkrokar, Michaela Roos . på sidan köp och sälj i Märsta /Sigtuna . Hyllan finns på Södermalm.

    vh ullis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *