Jumperfabriken

Jumperfabriken

 
Nu när graderna börjar sjunka så bor jag i min tröja från Jumperfabriken. Ull är det enda som fungerar tycker jag som är ganska frusen. Denna känns väldigt sextiotal i både modell och mönster dessutom.

0 thoughts on “Jumperfabriken

  1. Alltså. ÄLSKA 60-tal!
    Jag gör det i alla fall och kan få riktiga cravings ibland att bryta av 40- och 50-talskvinnligheten mot lite fräck poppig 60-talsoutfit, men det är ganska svårt när man har en 40- 50 talsgarderob…. Har du nå tips på investeringar och fusk man kan göra för att få leva ut 60-talsdrömmen nån enstaka gång sådära?
    Asså vissa frisyrer de hade på 60-talet (liksom bananhuvudet) var ju bara för fräcka…! Fräckt fräckt fräckt
    Kram på dig, hoppas du mår topp. E

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *