En tavelvägg

En tavelvägg

 
 
Väggen ovanför pianot (som verkligen måste stämmas NU) har fått sig en reäl drös av tavlor. En salig blandning av gamla notblad, fotografier och teckningar. Tänker att den ska utökas eftersom och gillar att hänga tätt, tätt, tätt. 
 
(Alltså varför blir bilderna så nedrans gryniga när jag laddar upp dem här? Jag lovar att de ser fina ut i sitt original. Enormt störande)!

0 thoughts on “En tavelvägg

  1. Tjusigt!
    Ett bildknep jag kör på till bloggen är att först gör jag bilden till 800px bred i Photoshop, bildstorleken jag har på min blogg. Men när jag laddar upp den på blogg.se trycker jag i 1000px ändå. Då blir mina foton bättre, än när jag laddade upp i de mått bilden var.
    Brukar även, när bilden är i rätt mått i PS, ljusa upp och dra upp färger lite mer, då det känns som att de annars blir grådassiga på bloggen.
    Hoppas det är till någon hjälp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *