20 frågor, 10 svar och 10 nya frågor

20 frågor, 10 svar och 10 nya frågor

Jag blev utmanad av både Elsa och Lovisa med tio frågor. Men för att ni ska slippa läsa tjugo svar plcoade jag ut de tio som jag tyckte var roligast att svara på. Tack för nomineringarna!
 
 
1. Vilken är den konstigaste komplimangen du fått?
Tänk er nu den bredaste pite-dialekten ever från en man i medelåldern ”Jaha, ärä nån musikal på gång ällär”? Det var menat till min klädstil och säkerligen inte som en komplimang, men jag valde att ta det så i alla fall.
 
2. Om du inte skulle bo där du bor i dag, var skulle du bo då? (drömplatsen)
Jag pendlar mellan ett trop i norrland och en studio i new york.
 
 
3. Vad gör du för att slappna av?
Skriver texter, plinkar på pianot, målar och syr. Gärna samtidigt.
 
4. Vilket är det godaste godiset eller bakverket du vet?
En riktigt maffig och smörig kanelbulle
 
5. Vad får dig att må bra?
Människor som jag tycker om och lediga dagar.
 
 
6. Hur ser ditt liv ut om tio år om du fick drömma?
Det här är väldens svåraste fråga för jag vet hur jag ändrar mig hela tiden. Men just idag tänker jag att mitt yrke är sångerska. Gärna på en mysig teater. Samtidigt som jag har mitt band och spelar in skivor och turnerar lite. Jag vill inte jobba 100% som jag gör nu. Jag hoppas att jag är sjukt lycklig och förälskad. Har gift mig. Tänker att jag har barn. Kanske två. Och bor gärna i en fin och rymlig lägenhet.
 
 
7. Hur var du när du var 15? 
Jag var tuff och högljudd men väldigt snäll och sympatisk. Hade många vänner och många tyckte nog att jag provocerade med mina korta kjolar, tuperade hår och benvärmare. Vissa dagar bar jag även vingar på ryggen.
 
8. Hur gör du din bästa frisyr?
Rullar upp på skumgummirullar, sover en natt på dem och bär scarf över dagen efter. Sedan borstar jag ut dem och snurrar upp luggen. Sover med hårnät natten därpå, SEN är det perfekt på morgonen när lockarna lagt sig lite.
 
 
10. I klassisk Värvet-anda: vill du rekommendera något? 
Jag vill rekommendera alla att känna efter mer, alltså känna efter vad man verkligen vill och inte göra som man borde. Sen vill jag också rekommendera alla att sortera sina sopor, så sjukt ovärt att inte göra det.
 
 
10. Om pengar inte vara något bekymmer: vilket är ditt drömresemål?
Kuba! En dag ska jag dit och resa runt massor.
 
 
 
Jag utmanar Miriam, Annika, Clara, Emelie och Carro.
Och här kommer mina frågor;
 
1. Vad önskar du dig i julklapp?
2. Vad gör du när du är ensam hemma och ingen ser dig?
3. Vilken egenskap tycker du är viktigast hos en bra vän?
4. Nämn fem saker du är riktigt bra på!
5. Skriv om en romantisk händelse i ditt liv!
6. Hur ser du ut utan smink?
7. Finns det något du tycker är jättegott att äta som andra kan tycka är äckligt?
8. Vad är det mest störande du vet?
9. Vilken är din skämmigaste favoritlåt?
10. Vilken är din paradrätt?

0 thoughts on “20 frågor, 10 svar och 10 nya frågor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *