Lördagsekipering en trött tisdag

Lördagsekipering en trött tisdag

 
 
Jag slänger in en lördagsmundering här denna trötta tisdagsmorgon. Jumpern är vintage från 40-talet och en favorit i garderoben. (tyvärr sitter den inte jättesnyggt på mig så den används inte så ofta). I lördags spelade vi Settlers och sedan var det 30-årsfest i en studio i gamla stan. En sån där kväll som bara blev roligare ju senare det blev. Idag är det tisdag och jag känner mig hösttrött. Det är mycket jobb med lucia och julavslutningar som musiklärare, både den roligaste och den kämpigaste tiden på året. Ha en fin dag kära läsare! puss ♥

0 thoughts on “Lördagsekipering en trött tisdag

  1. Vaddå den ser ju superfin ut?!?! Fantastiskt färg och form! Jag tänker nog att den ska sitta lite löst sådär. Svalt och tjusigt! Puss <3

  2. åh lucian ja.. minns förra året, lite stressigt stundtals (betänk att jag jobbade på 5 skolor varav alla hade sina egna traditioner och rutiner). längtar till ett mer vanligt musiklärarjobb! jobbar du kommunalt eller privat nu? haha, frågar dig alltid tusen frågor om jobbet känner jag men det är ju så kul att vi jobbar-/t med samma sak!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *