En lista

En lista

 
Här kommer en typisk blogglista, för det var längesedan och jag tycker alltid det är roligt att läsa sådana hos andra. Puss och trevlig helg!
 

 
 
Vilka är dina laster? Snus och rödvin.
 
Är du kär i någon? JA!
 
Vad var det mest galna du var med om under 2014? Året är ju inte slut ännu och det har varit en del nya grejer jag varit med om. Men för att nämna några; sjunga i dirketsänd TV och vara med och starta upp en ny skola.
 
Vad lyssnar du på för musik när du åker till jobbet? Olika beroende på sinnesstämning och veckodag. Men imorse var det Ludwig Bell, Hurula och Parken som gick lös.
 
Vad känner du dig bra på just nu? Idag känner jag mig bra på att peppa och inspirera mine elever, att få alla att vilja vara med och göra sitt bästa i musiksalen.
 
Är du hund- eller kattmänniska? Hundmänniska helt klart, gillar inte katter.
 
Vem är din bästa vän? Jag har många bästa vänner, ingen nämnd ingen glömd.
 
Vad åt du till frukost? Eh, ingenting faktiskt. Jag sov för länge. Men åt en bulle efter första lektionen så antar att den får räknas som frukost idag.
 
Vad tycker du om att göra på söndagar? Vakna utan väckarklocka, äta frukost länge, inte stressa iväg till något, ta en promenad runt söder, kanske köpa en blomma, fixa hemma så det är ordning inför veckan, laga god middag i sällskap av bra personer, se en bra film och myza. typ.
 
 

0 thoughts on “En lista

  1. åh det där snuset… hatkärlek. hur länge har du snusat? har nog aldrig sett dig göra det på bild? eller har du en insjunkning under läppen kanske, hehe 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *