Kulturtanten / snickaren

Kulturtanten / snickaren

 
Hej hopp och glad måndag kära läsare! I helgen har jag inte bara varit kulturell med konsert och teater utan även snickrat i mitt hem. Alltså måste bara säga, MILDE TID VAD BRA ”TÄNKER PÅ DIG” VAR!!! Jag skrattade så jag grät och tappade hakan flera gånger över hur fantastiskt duktiga skådespelarna var. 
 
Men åter till snickeriet. Jag saknar hatthylla och känner liksom inte för att sätta in en när jag bor i andra hand, så jag öser på med krokar i en träregel istället. Tänker att det kan bli ganska fint. Det är svårt det här med att flytta runt med en massa saker hela tiden, alltid saker som fattas eller saker som inte får plats.
 
Jag har fotat massvis här i lägenheten också så ni ska få se snart. Jag trivs så otroligt bra här ska ni veta! Hoppas ni också haft en fin helg, puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *