Fredagsklänning

Fredagsklänning

I fredags efter jobbet åkte jag hem för att svira om till fest, hann sova i 30 minuter till och med.
 
 
 
Det var personalfest med sommar-tema på skolan där jag arbetar. Stickad kofta var dock nödvändigt.
 
 
 
Fast den gula byttes ut mot den svarta favoriten som varit försvunnen ett tag, klänningen är från femtiotalet.
 
 
 
Efter personalfest pep jag vidare till Amanda för att gå på popklubb och dansa till indiehits. Bra fedag!

0 thoughts on “Fredagsklänning

  1. lika urfin som alltid! lite nyfiken, hur fullt ut har du din klädstil på jobbet? förstår att du fortfarande är dig själv, men hur mycket fixar du med hår och läppstift t.ex.? själv är jag lite kluven inom det där, jag vill ju vara mig själv men samtidigt inte heller sända ut ett budskap till eleverna där jag är så fixad och "fin" hela tiden, som att det liksom behövs. för att jag är tjej. förstår du? massa kramar!

  2. Lika ärtig som alltid, som min mormor skulle säga! Älskar den gula koftan, men sen älskar jag i princip allt som är gult. En liten fråga till dig Karoline. Jag och maken ska flytta ut på landet och ska hyra ett litet hus på 40 kvm så jag är lite nyfiken på hur stort huset var som du hyrde? Känns som att vi behöver lite compact living-inspiration och då tänkte jag på hur fint du hade det på tillsynes liten yta 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *