Boendekrisen är löst!

Boendekrisen är löst!

 
 
Stora nyheter kommer lastat, JAG FLYTTAR TILL MIDSOMMARKRANSEN! Som ni vet så kan jag inte längre bo kvar i min lilla stuga. Jag har letat och letat efter ett nytt boende och det har varit SÅ himla svårt. Men nu tänkte jag berätta att allt löst sig ganska bra faktiskt. Om en vecka flyttar jag nämligen in i en funkis-pärla i gamla midommarkransen. Den har gult kök, sneda skåpluckor, rutigt golv och riktigt hög hyra. hehe. Men det kommer bli underbart och dessutom får jag bo där ett helt år. Midsommarkransen var den första platsen jag bodde på i Stockholm, så det känns fint att komma tillbaka.

0 thoughts on “Boendekrisen är löst!

  1. Grattis! Livet är en process, där man går igenom massor…Men nu får du njuta av Midsommarkransen ett helt år! :)(Och om ett par år kan du summera alla fina trevliga boenden du har haft!)

  2. Åh vad skönt! Får man fråga hur det kom sig att du blev vräkt, för hög musik och mycket fester? Jag är supernojig för att själv bli vräkt och har tvn på icke-hörbar volym för att inte störa

  3. Åh vad skönt! Får man fråga hur det kom sig att du blev vräkt, för hög musik och mycket fester? Jag är supernojig för att själv bli vräkt och har tvn på icke-hörbar volym för att inte störa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *