Ytligheter och F!-knappen!

Ytligheter och F!-knappen!

 
Så här såg jag ut i lördags. 40-talsklänning och ny jacka från 50-talet. Med F!-knappen i högsta hugg. Den kommer jag bära varje dag framöver tänker jag. Den behövs mer än någonsin!
 
 
På tal om F!-knappar måste jag också visa den här fina som jag köpte av Lisa Lindbäck. Visst är den strålande!?

0 thoughts on “Ytligheter och F!-knappen!

  1. Nu ska jag vara lite utmanande här…
    Jag röstade inte på Fi och jag röstade DEFINITIVT INTE på SD, jag röstade på Mp. Jag har svårt att se att jag någonsin kommer lämna Mp, MEN min nyfikenhet för Fi har väckts. Så jag undrar: Varför skulle du vilja se mig och många fler rösta på Fi inför nästa val? Vad är det som är så bra med Fi?

    1. Bra tankar tycker jag! Vi behöver helt enkelt få in Fi i riksdagen för att jämna ut. De kan ju ses som ett vänster-extremt parti och det är precis vad som behövs för att väga upp mot de extrem-högra. Jag tycker Fi är bra tack vare deras skolpolitik, värdegrundsfrågor och att de vill införa 6 timmar arbetsdag. Ett samarbete mellan vänsterpartiet, miljöpartiet och Fi vore det bästa vi kunde få! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *