Fredagslook och ett stort jäkla TACK!

Fredagslook och ett stort jäkla TACK!

 
 
Igår såg jag exakt ut som min mamma när hon var ung. Klippte av två hårslingor vid öronen och satte upp i hög hästsvans. Klänningen är från femtiotalet och sådär härligt prasslig och puffig, fast det syns ju inte på bildera.
 
En liten lägesrapport i boendesitutionen tänkte jag också bjuda på, men först ett stort TACK!!! Det är många som delat facebook-evenemanget jag gjorde, mailat tips och erbjudanden. Mina arbetskollegor har lånat ut axlar att gråta lite på och frågat vänner och bekanta om någon har en lägenhet att hyra ut. Jenni och Carro har klurat, stöttat och tröstat. Så jäkla fint att ha vänner som säger att ”vi kommer fixa det här” och inte stå helt ensam i skiten.
 
Det kommer lösa sig än om det kommer bli dyrt och väldigt sorgligt att lämna lilla stugan.
 

0 thoughts on “Fredagslook och ett stort jäkla TACK!

  1. Hej! Såg att du söker bostad och tänkte tipsa om Wåhlin fastigheter som hyr ut många korttidskontrakt. Detta är långa korttidskontrakt där man hyr med 3 månaders uppsägningstid och får hyra i max 4 år.Lite chansning men oftast får man hyra hela tiden ut, särskilt om det är en liten lägenhet man hyr. Jag höll på att anmäla mig på många lägenheter ett litet tag och fick sedan en liten etta vid fridhemsplan. Det funkar jättebra och Wåhlin känns mycket seriösa. Enda kruxet är väl att man måste ha ett fast jobb men efter vad jag förstår så har du det numera?

    Så mitt tips är att ligga på där och anmäla intresse! De lägger ut sina lediga lägenheter på sin hemsida vardagar någon gång mellan 13.00-13.30 och de ligger oftast bara ute i typ tio minuter. Så det gäller att vara på hugget! Lycka till!
    http://www.wahlinfastigheter.se/lagenheter.asp

    Varmt,
    Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *