Välkommen hösten!

Välkommen hösten!

 
Oj, idag har det hänt något.. Både med vädret, en helt annan luft, och med atmosfären. Jag tror banne mig det blev lite höst idag. Många har sin första arbetsdag och det känns lite i luften tycker jag. Själv börjar jag på onsdag så jag har två lediga dagar till. Inte för att jag semestrar loss dessa dagar, sitter och letar material och plankar låtar inför terminsstarten. Ganska gött faktiskt. För visst finns det fortfarande mycket att se fram emot! Stockholms kulturfestival börjar idag, popaganda snart, roliga klubbar på helgerna och kräftskiva. Jag är redo för höst, en höst med massa sommar i sig!

0 thoughts on “Välkommen hösten!

  1. grattis till fina jobbet! (svarar på ditt svar på min förra kommentar) var det en fast tjänst? vilka åldrar? jag själv ska vara tjänstledig, har lite annat på gång i höst faktiskt som jag snart tänkte blogga om. haha, sådär klassiskt blogghemlig just nu, men vill liksom att allt ska vara klart först. kram och lycka till på onsdag, det kommer gå alla tiders!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *