Nytt, nytt, nytt – en lägesuppdatering

Nytt, nytt, nytt – en lägesuppdatering

Vintageklänning, secondhandkofta och Swedish Hasbeens
 
 
Både jag, Carro och Jenni börjar på helt nya jobb nästa vecka. Det känns så otroligt långt borta efter att ha varit ledig en hel sommar. Jag har fått en tjänst på en nybyggd skola i centrala Stockholm som musiklärare. Det känns stort, mäkigt och läskigt på samma gång. Jag har aldrig arbetat heltid innan. Har alltid sparat tid till musiken, bandet och annat. Nu har jag tänkt att jag ska hinna med allt samtidigt som jag jobbar heltid. The Birdettes ska släppa skiva och spela mycket live hoppas vi. Bloggen ska börja leverera igen och min egen musik behöver också utrymme. Jag trivs med många bollar i luften samtidigt, får liksom mer gjort då, så detta kommer nog bli bra! PEPP på höst och massa projekt alltså – men först ska jag njuta skiten ur det sista av sommaren, börjar på Trädgården ikväll med Lykke!

0 thoughts on “Nytt, nytt, nytt – en lägesuppdatering

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *