Sommarväskan

Sommarväskan

 
Den här pärlan har legat i min garderob länge nu. Den har liksom varit trasig i varenda söm och bara väntat på att bli lagad. Ibland köper jag trasiga saker som jag tänker att jag ska laga på loppis bara för att de är så billiga. Sen tar det ett tag innan jag faktiskt gör något åt dem.
 
 
 
 
Förra veckan fick jag äntligen feeling och tog fram tandtråden och tången och satt igång.
 
 
 
 
 
Så nu är den som ny igen och får agera den perfekta sommarväskan. Får plats med både dator, kamera när jag reser och handduk och badkläder när jag ska till stranden.
 

0 thoughts on “Sommarväskan

    1. Tackar! Jag hittade den på en secondhand affär i Älvsjö utanför sthlm där jag bor! Hade tänkt lämna in den till skomakaren men kom sedan på att jag kunde försöka själv först!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *