Hur jag luktar i sommar!

Hur jag luktar i sommar!

 
Varje sommar köper jag en extra lyxig hudkräm för min solbränne-vänliga hy! Oftast har de varit från Bodyshop men i år hittade jag den bästa någonsin på Lush. Jag har ledsnat på alla mina parfymer men älskar verkligen doften den här ger på huden. 
 

0 thoughts on “Hur jag luktar i sommar!

  1. Hej!

    Vet inte hur noga du ar med kemikalier och sadant dar, men tankte bara saga att Lush produkter innehaller en hel del otrevligheter (den har innehaller t.ex. Triethanolamine, Limoene och en del parabener:

    http://www.goodguide.com/products/260626-lush-karma-kream-body

    Anledningen till att jag ville skriva det var eftersom att jag trodde att Lush bara tillverkade "naturliga" och "halsosamma" produkter, tills att jag kollade upp vad de inneholl, och blev sa himla besviken, for jag tycker som du, att de kanns jatteskona emot huden! (Rekomenderar f.o. Good Guide till alla som ar intresserade, de ranker produkter baserat pa halsa, miljo och samhalle, dar de utgar ifran ingredienserna I produkten, och foretages policies nar det galler miljo och samhalle.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *