Dagens lantis-outfit

Dagens lantis-outfit

 
Hej hopp från norrlands inland! Dagens outfit består av ganska nya jeans från Freddies of pinewood, gillar dessa väldigt mycket då de är lite smalare i benen än de andra jag har. Blusen är secondhand och krattan är till för att få bort grenar från gräsmattan innan gräsklipparn åker fram.
 

0 thoughts on “Dagens lantis-outfit

  1. Mycket tjusigt! Så där borde jag ju gå klädd jämt här hemma på landet egentligen. Fast en dag som denna när det är isande kallt blir det föga tjusigt. Får nöja mig med att titta på andra som är tjusiga idag istället. Liza

  2. men gud, är det kortärmatväder hos er i norrbotten? här i uppland är det tolv grader, spöregn och arga vindar = tjockiströja deluxe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *